30 C
Pogradec

Orë e Hapur mbi “Rolin e Medias” me nxënësit e shkollës Amaro Tan

Redaksia e Gazetës Rinore “Letër e Hapur” me përfaqësues Dorian Leka, Drejtues dhe Risilda Topuzi, redaktore, zhvilluan një orë edukative të hapur mësimore me nxënësit e shkollës Amaro Tan, nën përkujdesin e mësueses Vjola Dikellari, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Medias.

Prezantimi i gazetës rinore “Letër e Hapur” nga Dorian Leka (drejtues) dhe Risilda Topuzi (redaktore)

Nxënësit patën mundësi të njihen me gazetat e printuara dhe artikujt online të gazetës rinore “Letër e Hapur”.
Të pranishëm në takim ishin edhe gazetarët Artin Halili nga TV A2 CNN dhe Spartak Dikellari nga TV Sot7.

Diskutim nga gazetarët Artin Halili – TV A2 CNN, Spartak Dikellari – TV Sot7 dhe mësuesja organizatore znj. Vjola Dikellari.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Vendosi emrin këtu

spot_img
spot_img

TË NGJASHME

Eksodi i të rinjve

Rinia po përballet çdo ditë me sfida gjithmonë e më të vështira, dy prej të cilave janë jetesa...

Premtim i mbajtur

Në Janar kur shkuam tek familja Teço, në fshatin Niçë, pata mundësinë për të „vizituar“ shkollën e fshatit...

Jeta pas lufte!

Si vazhdohet jeta pas një lufte civile? Naphtali Gideon, nga Sudani Jugor, është një nga alumni-t e IAL...

Zhvillohet për herë të parë “Tregu i Fermerëve” në Buçimas, Pogradec (intervistë me z. Samuel Geiger)

Nis për herë të parë Tregu i Fermerëve në Pogradec, ideuar dhe organizuar nga Fondacioni Nehemiah Gateway Albania...