14 C
Pogradec
Në një ngjarje solemne të zhvilluar në sallën e Këshillit Bashkiak të Pogradecit, Këshilli Rinor Pogradec (KRP) ka rikonstituuar veten me një entuziazëm dhe angazhim të palëkundur. Kjo ngjarje...

Shfleto Gazetat

spot_img

Subscribe to our newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Stay Connected

Më të Lexuarat

Nga Letër e Hapur
Të Fundit

Rikonstituimi i KRP për vitin 2023/2024

Në një ngjarje solemne të zhvilluar në sallën e Këshillit Bashkiak të Pogradecit, Këshilli Rinor Pogradec (KRP) ka rikonstituuar veten me një entuziazëm dhe...

Jeta pas lufte!

Si vazhdohet jeta pas një lufte civile? Naphtali Gideon, nga Sudani Jugor, është një nga alumni-t e IAL “Nehemiah Gateway”. E kam njohur përgjatë...

Zhvillohet për herë të parë “Tregu i Fermerëve” në Buçimas, Pogradec (intervistë me z. Samuel Geiger)

Nis për herë të parë Tregu i Fermerëve në Pogradec, ideuar dhe organizuar nga Fondacioni Nehemiah Gateway Albania gjatë Javës së Tetorit Gjerman. Ndërmjet...

Natyra nuk del kurrë nga moda

Liqeni i Ohrit dhe gadishulli i Linit janë mikpritësit e parë të çdo turisti sapo kalon Qafë Thanën. Jo pak prej tyre shprehen se...

Njoftime

- Advertisement -spot_img

Editorial

Facta Non Verba

Monitorim

Fuqia e Ligjit

PRO-Art

- Advertisement -spot_img