32 C
Pogradec
- Advertisement -spot_img

KATEGORIA

Keshilli Rinor Pogradec (KRP)

Ejani, udhëtim me të ardhmen: Për Pogradecin e pastër (transkriptim i edicionit të Radio Ejani, Nov. 11. 2023)

Një mendje e ndritur ka thënë se rinia i ka të pastra qëllimet dhe ndjenjat e saj. Radio EJANI udhëtoi në disa qytete të...

Rikonstituimi i KRP për vitin 2023/2024

Në një ngjarje solemne të zhvilluar në sallën e Këshillit Bashkiak të Pogradecit, Këshilli Rinor Pogradec (KRP) ka rikonstituuar veten me një entuziazëm dhe...

Informacion, mirënjohje dhe falënderime (Dita e Punëtorëve)

Këshilli Rinor Pogradec, me rastin e "1 Majit", ka zgjedhur të urojë të gjithë lexuesit e Gazetës Rinore "Letër e Hapur" me një artikull...

Legjendat e Gjolit – Aty ku e shkuara i flet të tashmes

Bashkëpunimet e Këshillit Rinor Pogradec kanë qenë të larmishme ndër vite, por nuk e hiperbolizoj aspak kur shprehem se përfshirja në projektin ‘Legjendat e...

Ngritja e GLR – Zjarri nis me një shkëndijë!

Unë kam qenë që në fillimet e ngritjes së GLR Vorë dhe më pëlqeu angazhimi vullnetar, sepse e ndjej veten të dobishme, duke gjykuar...

E diela e argëtimit

Midis ditëve të nxehta të verës dhe punës intensive për numrin e dytë të gazetës “Letër e Hapur”, balanca vendoset nga aktivitetet çlodhëse dhe...

Historia e saj në historinë e Pogradecit

Bashkia Pogradec dhe Muzeu Historik Pogradec, me mbështetjen e Projektit të USAID-it për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore “Gratë, Paqja dhe Siguria”, organizuan më 18...

Lexuesit më të mirë në Pogradec

(SIG Foundation organizon aktivitetin “Besniku i Librit”) Një ndër aktivitetet e radhës që ka organizuar SIG Foundation në bashkëpunim me Këshillin Rinor Pogradec është “Besniku...

Këshilli Rinor Pogradec

Këshilli Rinor Pogradec është një organizatë rinore, në kuadër të aktivizmit dhe përfaqësimit të të rinjve në vendimmarrje, e ngritur me mbështetjen e Bashkisë...

Artikuj të fundit

- Advertisement -spot_img