32 C
Pogradec
- Advertisement -spot_img

KATEGORIA

Fuqia e Ligjit

Mundësitë e barabarta për të rinjtë

Sot, mes të rinjve dhe moshave të rritura ka shumë dallime, gjë e cila nuk duhet të ndodhë. Jemi të barabartë dhe kemi të drejtë...

Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet ligjit

1. Promovimi i të drejtave dhe mbështetjes me qëllim fuqizimin e të rinjve; 2. Legjitimiteti, barazia në të drejta e mundësi dhe mosdiskriminimi; 3. Koordinimi i...

Sistemimi i shitësve sezonalë përgjatë shëtitores “10 Dëshmorët e Pojskës”

Bashkia Pogradec në prag të sezonit turistik është duke përgatitur garantimin e hapësirave dhe shërbimeve të përshtatshme për banorët vendas, për turistët e përvitshëm,...

Fuqizimi, nevojat dhe problemet e të rinjve

Sot, ne synojmë të zhvillojmë njohuritë, të rrisim aftësitë si edhe të kemi sukses në jetë. Ligji për rininë, por edhe vetë të rinjtë...

Të rinjtë, shpresë për të sotmen dhe të ardhmen tonë

Padyshim që një plagë e madhe e shoqërisë shqiptare mbeten problematikat që çdo ditë shqetësojnë të rinjtë. Shkalla e lartë e papunësisë, mungesa e...

Mbështetja tek ligji

Themeli për ndërtimin e një Shqipërie të zhvilluar, të kulturuar dhe të përparuar nga të gjitha fushat, është rinia. Të rinjtë me ideologjizmat, vullnetin...

Dilemat e të rinjve – përmbledhje nga intervista me av. Endri Çela

“Cila do të jetë e ardhmja jonë?”- kjo është gjëja e parë që vjen në mendjen e të rinjve sot. A thua vallë ky...

Artikuj të fundit

- Advertisement -spot_img